.:penyewa:.

Love of Life

Daisypath Anniversary tickers

Monday, March 14, 2011

...dah macam ARTIS pulak..

Assalamualaikum..wbt...

this is not my fb profile..but thats my picture!!


semuanye bermula petang tadi...
aku baru balik dari makan di mcD...
azrah belanja...hehehehe..
law korang nak taw sal entry makn2 ni,ley baca kat sini..
lepas balik dari makan,aku on laptop...
saja la..nak tengok fb...macam korang..
then,aku ternampak sorang minah ni...
seksi gile wa cakap sama lu...
so aku sja la nak ushar minah mana yang berani gile ni kan??
bile aku bukak profile dia,minah tanah seberang upe nye...
dalam hati dah set,lepas ni kena remove la ko...
bukan ape,fb tempat untuk aku ngan member2 yang aku kenal sepanjang aku menumpang hidup kat bumi Tuhan ni...
law yang aku memang tak kenal,aku remove je..hehehe
before aku remove,aku tengok la wall dia...
bile aku terpandang je kat tepi bahagian friend tu...aku nampak something...
kat bahagian family dia...
dalam hati aku bermonolog,eyh itu gambar aku...
cilakak ko,amek gambar aku....

http://www.facebook.com/profile.php?id=100001936093771 --->link minah tu

ish..aku bengang ni...bengang ni...korang nampak tak muka aku bengang ni...
bukan setakat bengang,geram,marah and takut sikit...
yela,sape tak bengang bile gambar kite orang curi kan???
bukan setakat curi jew,dia buat profil picture dia pulak tuh...
aku bukan artis pown,yang dia gatal curi tu pahal???
da la tak minta izin..
bagi salam pun tak...
takde budi bahasa betol..
ape dia ingat aku ambik gambar tu dari internet ke??
tu gambar aku la..originally me...
haish,sabar jela...asal la dia xamek gambar kak siti kite wat profile pic dia??
tak paham la aku...
tapi yang pasti,sekarang ni aku agak risau jugak la...
law dia buat pape kat aku...adoi..ape patot aku buat ha???
ottokke???
how meyh????
korang bagi la idea kat aku...

10 comments:

hana said...

hahaha..
aku x dpt bantu ko..
wat solat hajat byk2 nye anis..
hahha

m a w a r said...

susah law jd chantek neh. :D

H Y D E said...

ish2.. pic2 kat profile dia boleh tahan... so profile pic si olivia ni sebenarnya muke anis la ye?.. teruk ni, curi identiti org...

misz anis said...

@hana
jum kite wat solat hajat berjemaah la hana...afdhal skit...hehehe

misz anis said...

@m a w a r
xchantek mana la syg oiiii...haha..=P

misz anis said...

@H Y D E
haah...dia guna gambar saya...adeh..xtaw la napew...

H Y D E said...

sebab pic tu lawa + comey, si pencurik pulak jeles, dia curi la... ape la minah indon ni curik pic orang. salah beso tu~

misz anis said...

@H Y D E
ntah la..ase cam pic tu bese jew..hehehe..tu la,salah sgt besar...xpew..saya da block dia..huhuhu

Niena Farrah-Hana said...

owh aku rs aku tau np.hehe..pic ko yg tu lbh kurg ngn pic die..rmbut n muke skt2.hehe..ala,ko tny je la die..np amik pic ko.hehe

misz anis said...

@Niena Farrah-Hana
ade camtu pulak...aku da block dia...xley tya...hahahaha