.:penyewa:.

Love of Life

Daisypath Anniversary tickers

Monday, March 14, 2011

..kecik-kecik aku da naik BMW..korang ada??...

Assalamualaikum...wbt...

aku dah bosan study histology...
walaupun sebenarnye aku baru bukak 4 helai ms jew...
sebenarnye,tu adalah alasan orang malas...
malas2 ko,rajin pulak ko buat entry baru kan anis...
ish..ish..ish..xpew..pasni aku sambung selak lagi beberapa helai nota histo tuh..
hahahaha...
aku menaip guna laptop ain...
malas nak on laptop sendiri...
t langsung xbukak2 dah nota histo tue...heeee..=)
wah..tajuk entry macam orang kaya je kan??
padahal aku ni orang bese2 jew...
tapi,siyes...aku kecik2 dulu da naek BMW..
korang ada kew???
dulu aku law nak kuar g pekan,mesti naek BMW...
tiba-tiba ase riak and takbur lak kan...
tapi itulah hakikat yang aku lalui masa kecik2 dulu...
bukan setakat naik BMW..siap ade driver sekali..
memang aku kaya..hahaha..
tapi skarang law aku nak g pekan,mesti aku g ngan adek aku..
naek motor jew...
yela,malas nak naek BMW...
bukan aku makin miskin ke ape ke...
muflis pon tidak sama sekali...
cuma aku malas nak tunggu BMW tu sampai...
yela,BMW tu stand for Bas Merah Waitong...
selagi aku xmaki,selagi tu la dia xsampai...
nak marah pown xsampai hati...
yang jadi driver pown ala-ala pendekar penyu...
hahahaha..tapi tu la pengalaman aku...korana ada????

8 comments:

Sayang Amirah said...

hahahha! kaya gila naik BMW masa kecik... :D

misz anis said...

@Sayang Amirah
xkaya sgt la dear..hahaha

hana said...

anis kaye siot...
gile lu...

misz anis said...

@hana
bese la hana...malas nak kecoh..hahaha

azera said...

haha. budus nyer anisss!!

misz anis said...

@azera
kaya x aku syg???hahaha

m a w a r said...

haha..hebat la u nyah kecik2 nek bmw

misz anis said...

@m a w a r
xhebat mana la syg...hahaha