.:penyewa:.

Love of Life

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, February 25, 2012

PROMOTION!!

Assalamualaikum wbt...

    entry ni aku buat khas untuk tolong promote 1 blogshop ni..(boleh kategorikan blogshop ke HANA??)..actually, blog ni baru terbina coz baru dibina oleh owner dia...lagipun dia cuba nak kembangkan bisness dia and bakat yang dia ada...dan aku adalah salah sorang customer kepada owner blogshop ni...korang boleh klik kat SINI untuk pergi kat blogshop tu...

       kat sana korang boleh buat tempahan gubahan hantaran,jahit manik,homemade chocolate,make up and so on..blogshop ni sangat membantu terutamanya golongon bride to be...yela,bukan semua orang dikurniakan tangan yang kreatif kan??so why not kite mintak bantuan pakar??am i rite??

      korang jangan risau pasal harga,sebab K.TIM(owner) ni akan buat tempahan korang base on budget yang korang letak..as for example, macam masa aku tunang dulu...aku mintak k.tim yang gubah kan hantaran pihak aku kepada en.fiancee...so i put a budget for RM300...and i am very satisfied with what she had done...sangat-sangat cantik ok hantaran tu...lau aku buat memang mustahil la jadi camtu...hahaha...


      aku just bagi kat k.tim barang-barang hantaran je...dengan budget RM300 tu lah k.tim beli bahan-bahan gubahan such as bakul,bunga,rama-rama, and semua benda yang ada sangkut paut ngan gubahan...aku hantar kosong and it come back like this...so worth it la kan??lagipon dengan amount RM300 tu includes chocolate and biskut...sebab aku tak bagi barang makan sekali..takut nanti bersemut and masuk angin...korang boleh dapat ke harga gubahan barang hantaran dengan RM300 for 11 hantaran???mustahil kan??lau kat tempat laen pon 1 gubahan je dah RM50...lau 11 hantaran = RM550...



     so just contact the owner and just put your budget...macam aku, dia guna bakul hitam...ikut budget la...nak bekas cantik lagi, budget pon lebih lagi la..u got me??hehehe..tapi aku dah cukup puas hati dah dengan ape yang k.tim buat...sebab aku memang nak simple but nice...so,i got what i want...lau korang nak order or tempah benda laen pon boleh...as for my nkah attire pon akan di cantikkan oleh k.tim nanti...just like i said...ikut budget and kemampuan korang...so,jom terjah BLOGSHOP ni!!

1 comment:

hana said...

tq dear...
hihih
=D