.:penyewa:.

Love of Life

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, February 28, 2012

Impian : Kasut Sanding

Assalamualaikum..wbt..

      makin dekat nak kawen makin selalu gadoh...tak pe...selagi boleh sabar..aku sabar...based on ape yang aku baca, lagi dekat kita nak halalkan sesuatu hubungan tu,lagi banyak la setan hasut untuk gagalkan...yela, bile dah halal, makin kurang la dosa..impian setan kan nak menyesatkan umat manusia...setan kan nak manusia ni buat dosa je..so,aku anggap ape yang jadi buat masa sekarang ni kerja setan...kalau sorang jadi api, sorang lagi kena jadi air...ko tunggu la setan...dasar setan..hahaha...nasib baek la kitorang ni cepat gadoh,then cepat baik...time tu gadoh, time tu la ok gak...


      sebenarnye aku nak citer sal kasut impian aku masa bersanding nanti...sebab aku sangat-sangat gilekan kasut...lau aku pandang cantik, takde duit pon aku nak beli jugak...that's why ada kasut yang aku beli, tapi pakai sekali dua je..then tak pakai da..hahaha...aku tau majlis aku lambat lagi...still have 6months to go...tapi apa salah prepare awal-awal kan??nanti lambat-lambat kelam kabut pulak...

        ciri-ciri kasut tu haruslah covered shoe,"safe colour", simple and nice, dan tak tinggi sangat...safe colour tu macam white, cream, silver or light gold...colour macam tu kan boleh masuk dengan ape-ape warna je pon kan???lagipon kasut tu aku nak pakai masa reception and majlis bertandang...JIMAT...hahaha..aku nak covered shoe tapi ade bukaan di depan...pakai full closed nanti tak bernafas lak kaki aku...tak nak tumit tinggi-tinggi...nanti jatuh malu...T.T...3,4 inch sudah...haha..tak tinggi kan??
 
       setelah aku google sana sini, ada beberapa design yang aku jumpe and aku minat...nanti aku nak cari yang lebih kurang macam tu jugak la...jom tengok kasut pilihan hati yang berjaya aku shopping kat dalam google..=)

comel...ada ribbon...=)

nampak glemer...kan??

paling suka!!tapi tak closed sangat...

sweet je...T.T..nak..??


         suka semua...nak semua...hahaha..cantik...omomomomomomom......en.fiancee....kite beli semua sekali la ea???hahahaha..lau ade sesiapa yang nak sponsor, i pakai kasut size 7 tau....hehehe...til then,daa...=)

6 comments:

hana said...

cantik...
ko g la wat proposal mntak sponsor..
hihi

misz anis said...

mintak sponsor ngan tabung meltech boleh cik bendahari??

~Peter kass~ said...

nnti pegi beli k... kira hadiah besday!! ok!!

misz anis said...

hadiah besday bg benda laen la...ni nak pakai kawen..lalalala

Si Jagung said...

slamat bertunang n pengantin to be..hehe..ni spesel entri untuk anda...

http://jagungkekuningan.blogspot.com/2012/04/celoteh-11-cerita-follower-ke-100.html

IFA Athirah said...

saya suka yg ada diamond2 tu!nampak curlaas gitu.haha