.:penyewa:.

Love of Life

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, August 4, 2011

Assalamualaikum wbt...

malam masih muda....well,baru kul 11.30 malam je pon..it's still too early for me...yela, petang tadi ko da membuta, memang la ko cakap skang ni awal lagi..cuba law ko tak tido and badan ko penat confirm ko cakap kul 8 malam tu da lewat kan???errrrrmmmmm..whatever...hahaha...

aku tak tau nak mencarut ape malam ni....tak tau nak ceriakan hati korang semua macam mane..yela, sebagai pembaca blog aku yang setia, satu kewajipan buat aku untuk menceriakan hati anda-anda semua yang gundah gulana...*bajet nye la ayat ko macam la ko FL yang ade berpuluh ribu follower...ok..ok..fine..fine..fine..(shuib sepah, 2011)...

korang penah rasa kecewa??aku??da bese da ase kecewa ni...but alhamdulillah..skarang aku bahagia...cukup bahagia...tidak la sampai masuk hospital bahagia...tu bahagia kategori laen..hahaha...tapi aku rasa, mereka yang kat hospital bahagia lebih bahagia daripada kita yang normal ni kan???yela...dorang tak payah nak fikir masalah pape..tak perlu nak risaukan apa-apa...means, no burden for them to carry by their own shoulder..it's feel free and so relaxing...*aku bercakap macam orang penah duk sana lak kan??no...no..no...it's from my opinion...betol kan???

aku tak tau nak gambarkan perasaan aku skang ni...dulu aku pernah mengharapkan ade orang yang akan jaga aku seperti mana yang aku harapkan..tapi yela...masa tak dapat bukan maen lagi berjanji..but once they get it, they just ignore bout it...i talk bout feelings...but now i got someone that really know how to care and really appreciate me...seriously it just like what i want...im hoping that this gonna last forever...i know people always said that love just come once...but for me..i keep on falling in love every single day with him...maybe he had curse on me...hahahaha..*kidding...sumpah aku sangat terharu dengan beliau...*beliau???tinggi gile tatabahasa ko..well, i've got A1 for my BM...muahahahahaha...

but still im afraid of tomorrow...ya, we never know what gonna happen next kan???but im pray for the best...ko tengok..ko tengok...tak de idea punya pasal aku da tercarut sal hati ngan perasaan..mencik arr gini...hahaha..*tetiba...well guys...i just sharing my thought....mungkin aku ase cam dihargai n disayangi sampai aku terkeluar citer sal ni...bukan sebab kasih sayang dari die je...but kasih sayang dari family, kawan-kawan and every people that show their love towards me..really appreciate that guys..feel so bless to have u all...till then..chowz...muchas gracias...

2 comments:

Sasa Samsudin said...

aku pun sayang kao la giler!!miss you la sayang!!

misz anis said...

@Sasa Samsudin
aku pon rindu kao la mak cik....!!!