.:penyewa:.

Love of Life

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, May 5, 2012

B2B punya cerita...

Assalamualaikum wbt...

adeh...dah lama ak update blog...bukak,tapi malas nak post pape...
banyak citer nak share...tapi idea menulis tu dah tiada...
mana dengan persiapan kawen nye...
mana dengan study nye...sape suh gatal nak kawen kan??hahahaha
atas desakan HANA, aku pon merajinkan diri ini....
die suh aku share pasal preparation aku nak kawen...
akan aku usahakan...hahahaha

well, skang ni busy settlekan benda-benda penting dulu...
macam ambik kursus kawen, HIV test, isi borang nikah (tak amek lagi)
my DIY veil for solemnization da 70% siap...
nanti akan diceritakan...tinggal tambah beading je lagi...
itu pon pegang 1 malam....lepas seminggu dua baru sambung jahit balik..

owh...wedding shoe da jumpe...
hehehehe...design macam yang diidamkan...
hampir serupa...lalalalalala...
tak sabar nak naik pelamin dah ni...hahahaha
tapi ade citer tak best gak ni...

ingatkan majlis tu boleh buat lepas abis praktikal...tapi....
aku punya praktikal tak abes lagi masa tu...waaaa...
straight away after my wedding i'm gonna get back to  my practical site...
huhuhuhu....kena tinggal en.suami...(at that moment la kan...)
tap tak pe....seminngu je...lepas tu abes praktikal...
hehehehe...

dah ramai member-member aku yang dah jadi isteri orang..
tiba-tiba rasa cam dah tua je...hahahaha
to my beloved friends WANI....congratulation sayang...
semoga menjadi isteri yang solehah dan mendapat kebahagiaan dunia dan akhirat...
i'm just too happy for you darla...

till then...astalavista bebeh..=)

7 comments:

Niena Farrah-Hana said...

jgn lupa upload kasut n veil ko..nti blh pnjm hand made ko.kah3

~Peter kass~ said...

smpai hati nk tgl b nnti... huhu

~Peter kass~ said...

smpai hati nk tgl b nnti.. huhu

misz anis said...

niena: nanti ea...ko dtg kenduri aku t ko ley tgok puas2...

b: bukan sengaja....dah keje...huhu..seminggu je pon

~Peter kass~ said...

seminggu tu pn lama.. dh la terus balik... x smpt lg nnti.. hahaha

misz anis said...

b: xpayah nak tak sempat sangat la kan???grrrrrrr

m a w a r said...

waaaa,nama sy ade di situ. tenkiu sygggg. sempga kebahagiaan menjadi milik kita. insyaAllah