.:penyewa:.

Love of Life

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, May 17, 2012

Nasi Lemak..=)

Assalamualaikum...wbt..

hari rabu yang lepas aku buatkan nasi lemak....bukan untuk breakfast...tapi untuk makan malam..ehehehe...so...bertambah la lemak yang sedia ada kat badan aku ni...=)...this is my first trial on doing nasi lemak and menjadi....yeay..boleh kawen..tetiba..hahaha...jom tengok nasi lemak yang aku buat...korang mesti nak punya la...hahahaha....=P

nasi lemak..nyum..nyum...jemput makan...=)

ikan bilis goreng...=)

sambal sotong...auww....auww..=)

the nasi...=)

kacangs....=)

telur rebus...=)
actually, korang reti masak or tak reti masak..penah try masak or tak penah try masak, but if korang masak dengan ikhlas dan penuh kasih sayang...mesti sedap punya la masakan korang..just put and effort and make it with a big heart full of love...till then....bon appetite...=)

3 comments:

Fiena Shahairi said...

sedapnya.. yummy.. =)

misz anis said...

hehehehe...sedap sedap sedap..=)

Onitsuka_hana said...

sedapnya...