.:penyewa:.

Love of Life

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, February 8, 2011

::FINALLY::

Assalamualaikum....wbt...

haish....da berzaman tak update blog ni...
cian awak ye,kena tinggal lama-lama...
saya sebok la beberapa hari ni..maaf ye cik blog...
totally,memang sangat busy la minggu ni..
ngan test nye,assignment nye,lab report nye...
boleh gila la dibuat nye..
hari ni da la class abes 6.30 petang....dari pukul 9.30 pagi start class...
penat..sangat penat...so...cuti mid sem baru ni korang buat pew???
aku tak buat pape pown..

tapi...tapi..aku jumpe ngan geng-geng masa sekolah aku dulu...
bayangkan la...da hampir 5 tahun kitorang tak jumpe,finally cuti ari tuh aku dapat jumpe dorang..
yeay,gumbira...serunut..serunut...
tapi,bukan semua la..
ade beberapa sahaja...
sebab kitorang tak rancang betol2 pown...
maen terjah jew...hahahahaa...
so,pada hari tersebut berjumpa lah aku ngan cik azma,cik alia,cik munirah,cik chubby,cik wanie,cik faizan, dan juga adek comel saya,cik athirah...
athirah tu sebaya aku,tapi sebab dia sangat la kecik orang nye,so aku panggil dia adek..
dia panggil aku akak...
kawan-kawan aku semua comel2,lawa2 and cantik2...
mestila,da kawan aku kan???heeeee...=))
aku sayang korang ketat-ketat..
nanti jumpe lagi taw...rindu..rindu...
aku malas nak citer banyak,korang tengok jela gambar kitorang...heeeee...=p




kellie's castle










from left:athirah,me,wanie,chubby,munirah,azma,alia
terbaring tu,faizan...



12 comments:

hana said...

np ko x update taun dpn aje??
agagaga

saidatul noor farhana said...

uwaaaa....
sedey x dpt join..jauh sgt kat ipoh..isk3..:(

Anonymous said...

jeles... menci3!!!
kua xajak..
xmo kwn korgggg!!!!!

yg saket ati...
~salwasani~

misz anis said...

hana:cadang nak update 10 thun lagi...

sai:nanti kite buat gathering besar2 okayh???

awe: ko xnak kawan kew???nak jumpe camne t??hahaha

Nasuha Salleh said...

fun nye bile da jmpa rmai2 tu =p
oh..esaimen i pon byk...tp still buang masa main blog..keh2 xpatot tol..
Follow ur blog^_^
My Recent Post: Contest Senyum Tak Nampak Gigi

misz anis said...

nasuha: hehehehe..taw xpew...mmg sonok la...
yela,da lama xjumpe kan??
i da follow u jugak...heeee..=)

Farrah-Hana said...

haha..nxt time kite buat kat k.l k.sape yg de kat sni even jauh pon blh join.hehe

misz anis said...

nina: blh nina...=)

Farrah-Hana said...

mok cik ko bl nk kua ngn aku?hehe

misz anis said...

@Farrah-Hana
ko datang amek aku lu!!

Anis Shukri said...

bestnye...nk jmpe gak..huhu

misz anis said...

@Anis Shukri
windu ko yunk...sgt2!!!