.:penyewa:.

Love of Life

Daisypath Anniversary tickers

Friday, February 25, 2011

~T.U.A~

Assalamualaikum...wbt...

haish...lama xupdate belog da...
bukan malas...tapi tak dew masa la..
yela...nama pown student kan...
hidup dikelilingi oleh assignment memanjang...
test lagi....
haish..kite bakor je..kite bakor je paper tu...
hahahahaha....
back to the title...semalam secara rasmi nye aku da berusia 22 tahun...
patot da ley kawen kan...and aku memang nak kawen pown...
tapi tak de yang sudi masuk meminang...
sedih..sob..sob..sob...
hahahaha..yela sgt...
member aku cakap,aku ni tak layak lagi jadi bini orang...
dorang cakap perangai aku mengalahkan budak tadika...
and yes, i admit it...law korang nak taw lagi sal perangai aku...
korang ley terjah sini....
as for me,penambahan usia tu bukan lah satu penyebab nak ase tua ke,ape ke...
it just increasing in number...
as we getting older,we should gather and create a lot of memories...
am i rite???
so, bagi aku...selagi ade peluang,selagi itu aku akan cuba isi hidup aku ngan benda2 yang mampu memberi memori yang indah...
yela,law kite happy,kite gembira,we will look younger than our age...
so,sape kata aku tua???
aku xase aku tua pown....hahahaha
so,sentiasa la bergembira dan buat orang disisi kite gembira...
im happy when i look into my friend face and they look happy when they are sad...
that was victory of mine...
so,kurangkan gula dalam makanan and lebihkan manis dalam senyuman...
so,here i wanna say thanks a zillion to my bestie....azrah,hana,ain,bella,and nuha coz buat suprise kat aku...syg korang!!
lastly i wanna wish a lot..lot..lot thanxie for all my friend that remember and wish me for my birthday...aku syg korang semua ketat-ketat...

ni la kek saya...<3..sukew....=D

tak tua kan???

5 comments:

hana said...

anis tua!!!!!!!!!
haha

Farrah-Hana said...

weh!!smlm aku nk wish befday ko..tp xde kdt.hehe..
so,hepi befday..

Farrah-Hana said...

bkn xde kdt tp tlupe bz sgt krj.haha..
silap2..

misz anis said...

@hana
ko dengki asal???

misz anis said...

@Farrah-Hana
xpew....aku paham..hehe...