.:penyewa:.

Love of Life

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, February 13, 2011

makan-makan

Assalamualaikum..wbt...

hai u alls!!!(law hana baca mesti dia muntah..hahaha)
owh,so lame x hupdate blog huduh ni...hahahaha...
im quite busy cause all the people around me are so busy..
so aku pown tumpang buat-buat busy jugak..boleh???heee..=)
so,today aku nak citer sal makan-makan...
sape tak suke makan???sila angkat bulu idong...
ha...tak de kan???tak de kan???
mesti semua orang suke makan kan???
aku pown suke..
sebab tu aku *gumok*...huhuhuh=(
tapi tak pew...aku gumbira...lalalalala..=)
t aku diet sampai aku kurus cam lisa surihani...
owh, i adore her..so chomel cam i..
agagagagaga...
eyh,lari dari tajuk utama..
sebenarnye,citer ni da lama..
tapi aku baru nak update...
before cuti CNY ary tuh,aku and dak-dak umah de wat makan-makan..
kitorang masak sendiri...shhheeedaappp taw...
so kitorang ajak azrah,nuha,ainul and ida join kitorang..
campur,darab,tolak and bahagi,semua skali ade la dalam 8 orang..
sgt serunut mamam ramai2 camtu..
penat memasak pown berbaloi...heeee...
so,on that day aku ngan hana jadi 'chef wan ko'..lalala
owh,aku upload gambar,t korang tgok la kitorang masak pew ea???
weee....itu aje nak citer..hahaha...
see u later...



hana masak..

aku masak..

aku juga...hangit pown sodap taw...

bella masak..

ain buat tea and basuh pinggan...

SELAMAT MENJAMU MATA!! hehehehe..=D



2 comments:

SD said...

makan nasi putih dengan ayam masak merah je....

misz anis said...

@SD
ayam masak merah pown sodap...heee..=)