.:penyewa:.

Love of Life

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, February 17, 2011

~hari KEKASIH~

Assalamualaikum...wbt...
(should be post on 15/2/2011)

owh...lama nye xhupdate...bukan tak nak update..tapi minggu ni otak cam ting tong sket..
hari ni nak cerita sal hari kekasih...ye,aku sambut hari kekasih..tapi hari kelahiran kekasih Allah...
korang kenal tak???tipu law korang tak kenal...sape lagi law bukan kekasih dan juga rasul kite...
Nabi Muhammad s.a.w..aku taw aku citer lambat...tapi aku nak citer jugak..aku tak kire..
on that day,iaitu hari selasa bersamaan ngan maulidur rasul (which mean kelahiran rasul kite la),
dak kos aku (act roomate aku yg jadi pengarah program...heee =p) dew wat konsert motivasi muzikal bersama UNIC...
and on that nite i need to be the emcee...with my junior as partner...
sangat seronok ok on that nite...
kitorang bukan berhibur,but we learn about our prophet's..
yang seronok sebab kitorang buat semua tu beramai2..
selawat and saling mengingati tentang jerih perih pengorbanan rasul kite dalam membangunkan Islam..
and ade 1 part yang membuatkan hati aku sangat tersentuh when UNIC show the slide about kewafatan baginda..
it so sad to remember bout that..even anggota UNIC sendiri menitiskan air mata depan kitorang..
so touching and meaningful...im almost cried okayh???
btw,overall is great and everything work as had been planned...
lets the picture do the talk...

tak perlu berlakon comel..hahaha


tekun buat skrip...=)

can u see the words???

bella jeles...so there's only her half head...

waiting for unic...for rehearsal....

baru siap2 for the event...

testing..testing...ok,camera in good condition..

aummmm...chakkk!!!

weeewiitt....
smile...

pengarah program...pheeewwwiitt...

bersama jua akhir nye..hahaha..=)
hello..hello...heee..=D
during konsert...

on stage...UNIC

makan mic...

UNIC in da house...

saya lagi...gile camera..=p

happy!!

VVIP fotografi

us again....

them...

p/s: selalu la selawat kepada Nabi kite,sebab di akhirat nanti, Rasulullah akan mengingati umatnye yang sentiasa memngingati baginda dengan berselawat...renung2kan dan selamat beramal....




3 comments:

nuhs said...

haha lawak yg gmbr nabila kepale separuh...

misz anis said...

@nuhs
owh...bagitaw bella..hahaha

Anonymous said...

oi nuha!