.:penyewa:.

Love of Life

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, January 29, 2011

~ jalan - jalan ~

Assalamualaikum..wbt...

Selamat pagi cikgu...(kena nyanyi cam upin ipin okayh???)
hari ini aku ngan member2 aku g jalan-jalan..
bile dah nama jalan-jalan tu bermakna kena la jalan kan???
bile da nama nye jalan tu bermakna kena la guna kaki kan???
tak kesah la law guna kuda or kereta,tetap menggunakan kaki ye kawan-kawan...
yela,kuda jalan guna kaki,tekan minyak guna kaki..ye x???(baek cakap ye,law tak aku sekeh korang..ngeh..ngeh..ngeh..)
so,mula-mula aku,bella n ain g kampus lu...sebab kitorang nak hantar assignment and lab report...
pastu kitorang g main kampus kat shah alam...
kitorang janji nak jumpe hana,azrah and nuha kat JJ bukit raja....
masa kat main kampus tu,aku nak tukar student card..yela,yang lama punye da patah dua kowt..(haish,aku ngaku aku ganas..)
tapi disebabkan ari ni ari jumaat,bermakna office rehat kul 12.15...
kitorang lak sampai dalam kul 1...
so,kitorang g PKNS lu...
sebab aku nak cari selendang..
pas da mamam and barang yang aku cari da jumpe,solat pown settle,kitorang gerak g main kampus lik...
after student card baru da dapat,maka kami menuju ke destinasi seterus nye....JJ bukit raja...
kat sana aku,bella and ain g buat spek dulu..
yela,masing-masing da rabun keje ngandap laptop jew..
bukan wat keje sangat pown..maen game ngan ngadap movie jew...hehehehe
pastu ngadap MUKABUKU...
lepas da siap wat spek,kitorang gerak ke tempat hana,azrah and nuha...
dorang g mamam kat foodcourt...
lepas tu kitorang sambung jalan-jalan lagi...
kitorang jalan-jalan sampai tak larat nak jalan g da...
last skali kitorang g anta nuha kat klang sentral...
sebab dye lik klate malam ni...
hurmmm,korang tengok jela gambar kat bawah ni ea???


dorang baru sampai JJ...kitorang xdew agy...

try blusher simplysiti...ok la color dye..iloike...nak belanja???

xtaw ain cari ape...??

i want red lipstick...i want..i want...

bella..aku...azrah..

merah tak mult mak ngah???test revlon nye lipstick..haha

mereka cemburu dengan bibirku...ahhh..i loike ok???

pencarian perfume ain...

ikan disini...ikan comel jew okayh????

K.A.M.I

after solat...arghh...muka budak baek ...blakon la ko...

ini KEPERLUAN ok???

kampus aku bakal jadi camni..baru siap suku kowt..xpasti..hahaha


enjoy reading this entry....daaa...
p/s:law korang ase panjang and xminat nak baca,xpayah baca..tgok jew gambar...lalalalala..=)

3 comments:

m a w a r said...

yunk! chantek lipstik tu..
seswaii~

misz anis said...

hehehehehehehe..maceh yunk...tapi qalid cakap merah sgt...xbagi aku beli...sob..sob..sob...belanja la yunk...

Farrah-Hana said...

weh xleh bla lipstic merah kwot..