.:penyewa:.

Love of Life

Daisypath Anniversary tickers

Monday, January 17, 2011

R.I.N.D.U

Assalamualaikum...wbt..

hurrmmm...actually xtaw nak citer pasal ape...
penat da fikir nak tulis and citer ape kat blog ni...
idea tak nak kawan ngan aku la...
adoi...by the way,esok pagi aku ade class...
pagi2 buta pulak tue...adeh...baju pown tak ber'iron'lagi...
malasnya...rasa tak nak pegi class pown ade..hahaha...
tapi tak baik owhh ponteng class..tak berkat..weeee..=p
haih...rasa nak kawen jew...penat la jadi student...
tapi...mak aku selalu pesan macam ni...
''kak yong,belajar rajin-rajin...ma tak nak anak-anak ma hidup susah macam ma..biar ma je yang rasa hidup susah ni''
haish,touching pulak...tiba-tiba ase rindu sangat-sangat kat mak aku...
ase nak nanges pown ade...control..control..
tapi aku memang da bertekad...
law aku da berjaya sok,mak bapak aku la orang pertama yang akan hidup senang..
da banyak duit dorang keluarkan nak bagi aku belajar..
bagi aku jadi orang berguna...
bagi aku jadi orang berjaya..
cukup makan pakai...tak pernah la aku adek beradek kebulur..
haish,tak terbalas jasa dorang tu...
haish...aku nak lap air mata jap...
pastu nak iron baju...
then,tido so boleh bangun awal esok...
korang doakan aku berjaya ye...daaa

2 comments:

m a w a r said...

belajar rerajin k.yong!
:)

misz anis said...

baek sayam!!!mwahx..