.:penyewa:.

Love of Life

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, April 3, 2011

~glam nite with roses~

Assalamualaikum...wbt...

hai semua...ececeh...ayat macam ramai sangat je yang baca blog kon anis??
ko bajet ko hot and popular cam blogger yg da memang sedia popular tu ke???
tapi xkesah la kan???
as long as ade orang baca pew yang aku conteng2 ni pon da cukup alhamdulillah..hehehehe
so,semalam coarse aku ade wat dinner..
and our dinner theme was as what i wrote as the title...
"glam nite with the roses"...huhuhu..cam best je kan???
bukan macam lagi dah..memang BEST kot...
tapi malam tu aku jaga hadiah ngan nabilah...
so,muka kitorang memang famous arr malam tuh..
yela,xkesah la sape menang or sape yang dapat hadiah..
muka kitorang maintain je interframe atas stage..hahaha..
popular ase nye..yela,kurasakan flash di mana2...
macam artis lak kitorang rasa..hahahaha..
after da abes semua nye,kitorang bergambar sepuas2 nye la kan...
tambah pulak kitorang semua memang kaki gambar...
bukan kaki je yang ade dalam gambar...1 badan join...hahaha...
by the way..aku nak ucapkan tahniah pada semua ajk yg terlibat malam tu...
that was a great nite to celebrate...gongxi..gongxi...
so,lets take a look at the picture...
have a nice look..agagagaga...=)

the boss..hahaha

k.diana + zaty

wif hana senget!!

hana+ain

K.A.M.I

the juniors..ngeee~

sepet and mata beshar....

ok...saya senget...LOL!!

roses...=)

en.hisham+k.izza

them!!

wif the king~~

wif the queen~~

us



the hand!!

the shoes!!

the cutenest of us..agagagaga

them!!

the jejaka..

the gades...

propa!!!

 
drama!!

p/s:aku just amek gamba yg hana dah edit jew...malas nak edit balik..hahahaha..

2 comments:

saidatul noor farhana said...

amboi..seronok nyer dia ambk gambar..

misz anis said...

@saidatul noor farhana
seronok la syg..hehehehe..miss u!!