.:penyewa:.

Love of Life

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, April 7, 2011

~S.A.Y.A. K.O.S.O.N.G~

Assalamualaikum..wbt...

like sister like brother...aku nak cakap yg baka kitorang ni comel2..hahahahahahahaha...=D

malam ni terasa bosan pulak...
padahal esok aku ade final practical...
subjek membunuh lak tuh...
CLINICAL CHEMISTRY...hamek kau...
tadi petang da study sikit..
jap agy tinggal nak hafal2 jew...
lab math insyaAllah ley wat kot..
semoga Allah permudah kan aku n member2 aku tuk jawab sok..
haish...cuak gak ni...
cuak2 pon kau bukan nak study kan???
ley lak ko wat entry baru kan anis..
actually..skang ni aku ase cam kosong jew...
bukan la otak aku ni kosong..
tu da gila nama nye...
law da otak kosong camne aku nak jawab test sok kan???
aku ase HATI aku cam kosong jew...
even dia kosong aku tak ase sedey pon....
juz ase kosong jew...
eceh....cam pasrah jek bunyi nye kan???
kosong cam  tak de pape isi kat dalam tuh..
feel like a S****E person...
ntah la..mungkin perasaan aku je kot..
but thats what i feel now...
tak ade perasaan dicintai or mencintai..
mungkin sebab orang yang buat camtuh kat aku dulu kot..
but i dont mind...
juz follow the flow...thats me..hehehehe..
lagi pon skang da dekat nak final..
so malas nak fikir sangat sal hati and perasaan ni....
law orang buat kite,kite kena sabar je....
but its okay...
im not like person that going to have suicide when feel down..
i know that i still have Allah...my parents and friends that support me..
suicide tu straight away ko masuk neraka..
tak de diskaun2 dah..remember that...
so,now im going to watch oggy and the cockroaches...hahahaha...
till then...chow...

4 comments:

hana said...

perangai ko macam ape je kn..
g study la..
leh plk ko layan cite katun tu..
dush2..

misz anis said...

@hana
malam masih muda...
rileks lu...
hafal awal2 t lupa..hahahahaaha

Taufan Bin Ribut said...

pengaruh katun lebeh sangat ni..hahha

misz anis said...

@Taufan Bin Ribut
hahahahahaha..xlebih mana la...
ade sikit jew...hehehehe