.:penyewa:.

Love of Life

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, April 19, 2011

pemalas...

Assalamualaikum..wbt..

owh...kesian la awak en.blog..
da lama saya x update..
sampai seronok labah-labah mengembangkan family dia kat sini...
maaf...saya sibuk sikit sejak dua menjak ni..
biasa la..nama pun student kan???
last-last minit cam ni la dia nak bagi test segal..
assignment lagi...padahal minggu depan nak final dah..
pulak tu boleh lak dia susun jadual exam ngan cantik sekali...
ase cam nak mencarut-carut je kat orang yang susun jadual exam tu..
tak bertimbang rasa betol..
yela...start paper 26 hb..then 27 hb pon ade paper lagi..
da la dua-dua paper tu 4 kredit hour..
arrgghhh pengsan...!!debush....
yela...saya ni da la jenis manusia yang memang akan study last minute..
ya i know thats not good for student to do that..
ya i know we should prepare ourself earlier..
so that we can sure that we are ready to go through the examination..
but yet i still can't..
since i was in school till in matrix...
i still study last minute..
tak boleh la nak study awal-awal..siyes tak boleh..
sampai da masuk uni skang ni pon i still do the same thing..
i memang sangat pemalas nak mengadap nota..apatah lagi buku tebal-tebal kan??
so everytime im going to go through a test or even an exam i will become more lazy..
as an example, tomorrow i got a test..and yet i still in front of the laptop typing a new entry..
hahahahaha....i don't even touch the note okayh??
argghhh..cam ne nak jadi rajin ha???
hurmmm...=(

2 comments:

liyanalalala said...

studi last minute ok apa.. at least ade gak study kan... hehe

Selamat menjawab. :)

misz anis said...

@liyanalalala
thanx darl...yup..at least study kan??hehehe