.:penyewa:.

Love of Life

Daisypath Anniversary tickers

Monday, July 11, 2011

weekend

Assalamualaikum wbt...

semenjak duduk di rumah,idea di otak untuk menconteng arang di muka blog semakin berkurangan..bukan takat kurang, langsung tak de ye..so, aku telah melaksanakan beberapa aktiviti sepanjang hujung minggu ni...perkara yang paling penting adalah nurse misi mencari BARANG...barang ape???biar aku ngan mr.chem je yang taw..orang laen sebuk nak memBERSIHkan KL tu kan???aku ngan mr.chem pulak mengotorkan KL pada petang jumaat..so hari sabtu dorang ley la BERSIHkan kawasan yang kitorang kotorkan..muahahahahaha..

HANA pon aku jumpe..sebab ade beberapa perkara yang aku settlekan ngan die..rahsia kite berdua..cewaaahhh...ley la aku lepas rindu setelah dua bulan tidak bersua muka ngan mak cik tuh...(apahal ayat aku skema gile nak mati ni???)

owh,paling penting..weekend ni aku telah mencuba sesuatu yang baru...yeahhhhh...aku berjaya menunggang ATV...korang taw tak ATV tu menatang ape???die merupakan seekor binatang berkaki bertayar empat menyerupai motor...owh, mula-mula aku rasa cam sonang yo nak bawak natang tuh...yela..ngatkan cam bawak motor bese je...law motor bese tu aku da bese merempit da ngan hana...tapi bile try, tobat tanak bawak dah..bukan sebab tak best...best memang best..tapi aku tak reti nak bawak, jadi tak best la...tak reti aku nak control natang tuh..sampai lenguh la tangan aku tekan minyak...serius...mr.chem seronok la...die siap tinggal aku kot...sampai ati...huh!!tapi aku tak kesah pon...hahaha...dah aku memang lembab..adeh...=(...aku ase cam nak turun dari ATV tu, pastu jalan kaki je kuar trek...lagi puas ati..tapi cam cian kat mr chem..die da bayar kan??so, cam membazir la law tak abeskan..aku tak suke membazir..tanak bersahabat ngan SYAITON....hahaha...but at least i got some experience from that activity...=)..pasni nak try go-kart lak...hahaha...thanx love...

ni la natang ATV tu...

till then...chowz..muchas gracias...

p/s: sorry coz i think that way..too much thinking...bad me...sorry again...

3 comments:

hana said...

hahahha....
pe ni anis..
tak kan tu pn x mmpu nak bawak..
hahha

misz anis said...

@hana
ko gelak kan aku ye???natang tu susah nak control..benci aku!!!

Niena Farrah-Hana said...

Seng je bnd tu.aku pnh men..siap trun nek bukit jln tnh merh yg lmbap tu.hehe..