.:penyewa:.

Love of Life

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, May 19, 2011

aku=lesbian??

Assalamualaikum..wbt..

haih..aku da kecewa la ngan orang laki ni...
couple bertahun, last-last putus gak...
da penat aku tunggu..semua nak kecewakan aku jew...
law nak couple biar la niat tu betol...aku ni ikhlas nak buat calon suami..
korang buat aku sakit ati jew...kecewa aku camni..
dah la..aku nekad nak menyayangi pompuan lak pasni...
aku da ade calon nye da pon...
aku taw dia sangat menyayangi aku..
dia tak kesah law kiss aku depan orang..
orang tua-tua tengok dia kiss aku pon tak de nak marah-marah..
dia tak kesah aku peluk-peluk dia..
dia selalu buat aku gembira di saat hati aku terluka...
walau pon dia sedikit gelap, tapi aku peduli ape???
hitam manis orang kata...
da la rambut dia curl di hujung..
memang sungguh menawan ati..bertuah aku memilikinya..
dia suka menyanyi dan hiburkan hati aku...
dia memang sungguh comel..sangat comel..ngan lesung pipi yang dalam...
memang cantik..bulu mata juga melentik..
ye..memang aku betuah kerana memilikinya...
bertuah sebab menyayangi dan mengasihi adik aku sendiri..
NOOR FARAH QISTINA....baru je 2 tahun 6 bulan...
korang ingat aku gile???tak de makna nye aku nak jadi lesbian...
Allah da ciptakan manusia tu berpasangan..
aku tunggu je jodoh yang Allah da tetap kan untuk aku...
aku tak nak kena laknat...
bertuah kan aku ade adik kecik lagi???
law ngah sakit ati aku buli je minah tu..hahahaha..
sape suh dia comel sangat...geram...
k la...se u later on..daa..=)

6 comments:

hana said...

erm..
aku ingt ko suke aku..
kecewe...

misz anis said...

@hana
hana..kau tak cukup hebat lagi untuk buat aku terpikat..hahahaha..jangan kecewa..usaha lebih sikit lagi..=)

HaNa Hani said...

haha...adek upenyer
haha
xpe....t der la jodoh tuh kan
^_^

fyna said...

haha tertipu jugak mula2..

misz anis said...

@HaNa Haniadek jew..hehehehe...doa kan la dapat jumpe jodoh baru ye???hehehehe

misz anis said...

@fyna
hehehehe...tak sengaja nak menipu la k.fyna..hehehehe