.:penyewa:.

Love of Life

Daisypath Anniversary tickers

Friday, May 6, 2011

..O'slee..

Assalamualaikum..wbt..

wuhuuu...da lama tidak menghupdate blog..
bese la..aku bukan nye blogger tegar..cewaahhh...
sebenarnye lebih kepada malas...aku suke stalk blog orang jew..hahahaha...
ok lah..straight to the point...
semalam aku naek bus dari kuala kangsar sampai ke klang...
sebab nye aku kena balik uma sewa memandangkan isnin ni aku ade 1 lagi paper...sob..sob..sob..
so, nak tak nak memang kena balik la kan??
sebab law aku tak amik exam aku akan kena repeat paper tuh...
so, opcoz la aku tak nak repeat paper kan??
bukan nye best pon repeat paper...
sesampai nye aku di klang...ni law cikgu BM aku baca ni,masak aku...maap cikgu..
aku pon menelepon la cik AIN and meminta tolong cik HANA datang amek aku...
hehehehehe..malam-malam mana ade rapid masuk kampus aku...malas nak tunggu senanye..hehehe
so,bila mereka sampai..dorang nak g giant...cik AZRAH pon ade masa tuh..
dorang nak li barang dapur and barang ape tah lagi...
so, aku and hana meninggalkan ain and azrah membeli lepas tuh belah dalam giant tu...
lepas tuh aku teringat yang krim moisturizer aku da abes..
pencuci muka pon da separuh nyawa aku picit-picit..
maka nye dengan duit yang tak berapa nak ada aku ajak hana g GUARDIAN..
guardian tu kat dalam GIANT gak..
masuk je dalam guardian tuh bukan aku terus cari barang yang aku nak pon..
g try tester mana yang ada dulu..hana pon sama...
duduk bertapa dalam guardian je da 8 jam..ok, aku tipu..
pastu duk belek-belek produk yang ada...
before ni aku guna NIVEA..
tapi cam da bosan guna nivea kan??aku nak try la produk baru...
bila da abes belek-belek tu sebab hana da bising suh aku cepat..
aku terus amek travel kit jenama O'slee nih...
tak taw le ok ke tak..aku try la dulu...
t aku bagi review kat korang sama ada oke atau pon tak oke..
dalam kotak tuh ade 4 barang..
ade cleanser, moisturizer, toner and BB cream..
yang menarik nye, cleanser dia tuh powder..bukan jenis gel or macam yang bese tuh..
semalam, sampai umah aku terus try..
sebab nak mandi kan..so, after few weeks t aku bagi review kayh??



memang tu harga nye ye...law yang besaw nye lagi mahal..tak mampu mak cik..



before

after..jangan terkejut sok muka aku camni...=)

p/s: jalan citer punye la panjang..padahal ko nak citer sal produk yang tak semengah mana je pon..lalalalala~
      gambar dari pakcik google..mekaseh..

6 comments:

saidatul noor farhana said...

ok ke pkai bnda ni yang???

misz anis said...

@saidatul noor farhana
tak taw la yunk..so far xde irritation pape lagi la..hehehehe.=)

misz anis said...

@saidatul noor farhana
tak taw la yunk..so far xde irritation pape lagi la..hehehehe.=)

Niena Farrah-Hana said...

mak cik..stahu aku anti oxidnt tuk org tue je pki..kah3...

misz anis said...

@Niena Farrah-Hanaaku xnak tua cepat..hahahahaha

Niena Farrah-Hana said...

hahhahaha..