.:penyewa:.

Love of Life

Daisypath Anniversary tickers

Friday, May 6, 2011

NUR SHAFINATUL a.k.a. FYNA

Assalamualaikum..wbt..

owh..sebut sal pemegang nama di atas mesti ramai da kenal kan???
yela,sape cakap tak kenal aku sekeh pale korang..
hahahaha..ok lah..aku nak bercerita pasal beliau ni..takut ada fakta yang salah pulak..
tapi yang aku taw beliau da bekerja and duk di kadah..kan k.fyna kan???
ok la...aku kenal dia pon melalui youtube..sebab aku cari tutorial lilit selendang la bagai kan??
then aku jumpe video akak nih..
aku tengok la..pasal aku tengok cara dia pakai tu cantik kan..
tak lama lepastuh baru aku taw yang dia ade blog upe nye..
url blog dia http://stoberycokelat.blogspot.com...
pasni korang leh terjah reramai yek...
bile da taw dia ade blog tuh aku selalu la stalk blog dia..
dia selalu bagi review sal barang kosmetik, tutorial pasal blog, cara nak kuwoskan badan and macam-macam la..
yang paling aku suke bab-bab make-up, tutorial pakai selendang and kuwoskan badan tu lah..
syok kot baca blog dia..
law korang tengok dia maybe at first korang akan cakap dia sombong..
tapi tak oke??dia sangat friendly..da la cantik...
aku suke tengok dia sebab dia cantik..huhuhuhu..jeles..
dulu aku stalk blog dia sebab nak tengok gambar dia..hahaha..
suke tengok cara dia make up..she dare to try something different..
and semalam aku bukak blog..aku terkejut..sebab dia sudi follow blog aku yang tak semenggah mana ni..
thanx K.FYNA..really appreciate it..haih terharu nih..orang femes follow kite..huhuhu..
thanx HANA coz kenalkan aku ngan dunia blog..hana ni pon femes gak..korang terjah la blog dia kayh??
till then..chow..

sorry kak..curik dari fb akak..=)

love this style..owhhhh...

cantik kan??omomomomom

6 comments:

Farhana Jafri said...

chantek! geram je tgk muke dy.. awal td ingtkan nk cite sal Fyna Af tu.. hik3..

jemput singgah ANASAURUS :)

hana said...

uish..
ko kan anis..
yg lawa je kan ko nak..
haha

misz anis said...

@Farhana Jafri
tu la..cantek..haish..jeles..hehehehe

misz anis said...

@hana
yela..berkawan ngan penjual minyak wangi..kite pon lekat wangi...berkawan ngan org lawa..kite pon jadik lawa la ana the stone..hahahaha

fyna said...

eh ada tulis pasal akk? waa tq syg!

misz anis said...

@fyna
ehehehe..most welcome kak...=)