.:penyewa:.

Love of Life

Daisypath Anniversary tickers

Friday, May 6, 2011

_keje gile_

Assalamualaikum..wbt..

petang tadi keluar ngan cik HANA...sebab nak g kampus...then nak g ECONSAVE...then nak g makan...g kampus sebab nak tengok carry mark subjek membunuh manusia...bile sampai kampus terus g tengok carry mark..kira punye kira...lepas la dari separuh..tapi sakit hati..sebab markah assignment yang aku buat ngan sepenuh hati boleh lecturer aku bagi markah tak sampai separuh..???!!alasan dia sebab dia TUDUH aku download!!!aku buat bagai nak gile,dia cakap aku download!!!haish...ase nak mencarut and g bunuh dia..tapi iman masih di hati..teruskan perjalanan seperti yang di rancang..lepak-lepak and makan-makan ngan hati yang membara..hana pon sama..samapai umah, solat, aku kuarkan barang make-up aku yang tak berapa nak ada..aku tonyoh muka hana and bella..puas hati!!hahaha..nak tengok hasil nye???aku tak terer...setakat nak mengHODOHkan muka member-member aku reti la..cian dorang...muka cantik-cantik aku conteng-conteng...hehehehehe..tak pew..dari aku g bunuh orang baek aku conteng muka je kan??sabar....korang jangan gelak tengok hasil keje aku nih..law gelak aku tampor laju-laju!!!

aku tak taw nak blend sangat..so jadi la camni..hehehehe

cantik tak??ni control ayu je nih...

da macam nak nikah..ni la model aku..hahahaha

ni model kedua...=)

comel kan??setelah aku conteng-conteng..hehehehe

saya budak baru belajar..heee..=)

4 comments:

hana said...

x yah conteng-conteng pun aku mmg comel la der..
haha

misz anis said...

@hana
whatever..hahahahaha

Niena Farrah-Hana said...

pndi ko make up eh?huhu..tp prnh dgr x "less is more"..huhu...
asgmnt ko tu ko copy paste kot..kah3..phtu structure ayt xtukar.kah3

misz anis said...

@Niena Farrah-Hanaaku try jew arr....hahahahaha..aku buat sendiri weyh..paraphrase gile dah..geram jew ase!