.:penyewa:.

Love of Life

Daisypath Anniversary tickers

Monday, May 2, 2011

*popinjay soap*

Assalamualaikum..wbt..

well,hello there world...rajin gile aku kan..boleh buat dua entry dalam masa sehari...ahh kau,orang laen buat entry beratus kali sehari orang laen tak kesah pon..fine..aku sedar diri ini..hukhukhuk...ok lah..korang taw tak popinjay soap??korang kenal sabun cap burung nuri??kalau korang tak kenal..aku nak bagi kenal la ni...selalunye sabun ni orang kampung banyak guna..tambah-tambah orang tua...aku ni pon orang kampung..dulu lagi dah kenal sabun burung nuri ni..tapi aku bukan la orang tua...kan semalam aku lik uma atok aku...so, masa nak mandi,aku nampak la dalam bilik ayor ade sabun ni...then terus rasa nak buat entry sal sabun ni...hahahaha...well, korang penah guna tak sabun ni??sabun ni bau dia pelik sikit...tapi bukan la busuk..bagi aku sabun ni bau dia menyenangkan la...wangi jew..bau dia cam ubat gamat sikit...mungkin orang bandar law tak penah guna sabun ni akan ase sabun ni tak best...ala,bese la..sabun dolu-dolu...tapi sebab aku da penah guna dolu,so bagi aku its nothing la..da lama tak jumpa sabun ni,bila jumpe cam excited sikit..hohohoho..ok lah.just wanna say im proud to be village girl...=)

popinjay soap

5 comments:

fyna said...

eh ada lagi ke sabun ni? dulu2 femes kan? hehe suke blog ni...akk follow =)

misz anis said...

@fyna
hehehehehe..thanx k.fyna..terharu nih...saya da lama follow akak..skew tengok akak..cantik..huhuhuhuhu...ade lagi kak..ary tuh balik umah atok jumpe..hehehehe...

uncang perfume said...

kat mana ada jual ... cuba nak ingat bau dia ..

uncang perfume said...

kat mana ada jual .. cuba nak ingat bau dia ...;)

Anonymous said...

simply stopping by to say hello
[url=http://www.youtube.com/watch?v=fCi2eX0hvHE]this video[/url]