.:penyewa:.

Love of Life

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, June 9, 2011

.N.A.F.S.U.

Assalamualaikum..wbt..

hurmmmm...ngah sakit ati senanye ni..sangat-sangat sakit ati ye..banyak sebab yang buat aku sakit ati malam ni...aku tak taw la...aku tak faham...sama ada aku yang tak faham atau orang yang tak cuba memahami aku...aku da cuba yang terbaik..aku cuma mintak masa and sabar je...tak pe..sakit di hati biar aku sendiri yang ubati..tak pe lah..menangis pon tak siapa yang tahu...maaf lah..lari dari tajuk pulak...sape tengok berita jam 8 kat tv3 tadi???masa berita pon aku da sakit ati senanye...sabar jela...aku sakit ati ngan orang yang rogol budak-budak ni..

sape yang tengok berita tadi mesti taw la kan???ape la dosa budak tu...baru 8 tahun..da kena rogol..aku tak faham la ape jenis nafsu yang ade kat dalam diri manusia zaman skang ni..sungguh-sungguh aku tak faham...aku betoi-betoi pelik la..ape yang korang pandang pada budak yang berumur 8 tahun ha???tetek breast pon tak tumbuh lagi...nak kata mengiurkan atau mampu membuat orang terangsang jauh sekali la kan???yela,nama pon budak-budak kan???ape yang dia ada...aku tak faham la...aku tak taw ape salah budak tu sampai dirogol..diperkosa..mungkin perogol tak berfikir agak nye..ape yang die rasa law anak or adik perempuan dia yang kena camtu???memang tak de otak langsung...geram nye aku!!!!!!!!!

aku tak taw ape yang menyebabkan die teringin nak rogol budak-budak...aku tak faham ape yang membuatkan die bernafsu sangat...sama ada die nampak pompuan yang seksi ngan tetek tersembul tapi tak dapat nak baham kot..so, bile die nampak budak 8 tahun pon cam nampak pompuan seksi tu..mungkin tu yang buat die tak fikir panjang and rogol budak tu..tak pon die memang jenis pantang nampak pempuan..nampak pempuan je nafsu die tak ley control da..tak kesah la orang tua ke,budak ke...tu yang jadi kes rogol budak,rogol nenek,rogol mayat...one words for this person----> CRAZY!!!!!!!tolong la...tolong la berfikir guna akal kan...ape yang korang akan rase law mak,nenek,kakak,adik or anak perempuan korang yang kena macam tu???ape dorang ni memang jenis tak de perasaan or akal ke???(aku bertanya pada perogol ye)

aku mintak and berdoa sangat pada Allah agar ahli keluarga aku and kawan-kawan aku sentiasa dalam lindungan Allah..mintak jauh sangat perkara camni jadi pada aku and dorang semua...semoga rahmat Allah sentiasa dengan kitorang semua..amin...bagi korang la kan,korang ase ape??betol ke tak pendapat aku ni???

p/s: maaf la law ade words aku agak lucah ye...=)

2 comments:

hana said...

erm..
manusia bernafsu binatang..
pe nak jadi la...

misz anis said...

@hana
tu la pasal..hai,ntah la...