.:penyewa:.

Love of Life

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, June 14, 2011

~pertemuan~

Asslamualaikum..wbt..

skarang jam menunjukkan pukul 1.30 a.m...dan aku masih tak tidor..well,itu perkara biasa...sebab luar biasa law aku tido awal..kecuali betoi-betoi ceq mengantok and penat gile vavi...disebabkan aku tak tido lagi..maka terciptalah entry ni...sebab aku ley edit gambar and aku ade gambar baru,aku nak la post kat blog aku...law korang nak baca sila baca..nak tengok pon,sila la tengok..eden tak kesah pon...tapi jangan nak kutok lelebey arr...pasai,ini blog anis mardhiah yang punya..ada paham???law tak suka nak baca and tengok,korang ley la buat benda laen...=)

well, a few days ago, aku jumpe ngan mr.chem...die datang amek aku kat uma..sempat la breakfast and sembang ngan ma aku..bukan takat sembang je,siap ley layan citer kartun bersama lagi tu....(aku taw die nebes sena nye..)hehehehehe...then,kitorang gerak g KL coz aku ade hal jap..jap je..pastu kitorang pusing la KL jap...dah abes pusing KL tu kitorang gerak lik kampung mr.chem nih..aku da agak da..die mesti nak buat serangan hendap nye...saja je die bawak aku g jumpe parents and siblings die...siap ugut nak tinggalkan aku sorang lepak ngan family die lagi...hai,ikot ati mau tercabut jantung aku ni..tapi tak pe..aku wat rilex je..walaupon dalam ati Tuhan je yang taw...so,bertemu and berkenalan la aku ngan family die...aku siap g jalan-jalan lagi taw ngan parents die...walah...hehehehe..so far, so good...everything was just fine..hehehehe...alhamdulillah la..lega arr sikit ati aku ni..at least, ma aku taw aku ngan sape, and family die pon taw die ngan sape...huhuhuhuhu...law nak hubungan kekal,kena la dapat restu orang tua dulu kan??hopefully,kami kekal la...biar jodoh kami ni kuat and kekal sampai la hujung nyawa...=)..korang tolong doakan untuk kami ea???thanx...v(^_^)v












p/s: thanx coz sacrifice for me...i couldn't repay all of ur kindness....u really make me falling in love with u..thanx again coz present in my life...Ich liebe dich so sehr!!

2 comments:

hana said...

erm...
tak yah nak berterima kasih sangt..
muahahah..
aku plak perasan..
=D

misz anis said...

@hana
hahahaha..xpa2..xda hal punya...=)